Próbálják feldolgozni a lehetetlent, de nem sikerül.Augusztus utolsó napján veszítette el kisebbik fiát L.L. Junior, a fájdalma viszont azóta sem csökkent. 

Juniornak azt is nehéz megtapasztalnia, ahogy nagyobbik fia, a hatéves Lacika küzd öccse hiányával. A gyermek eleinte sokat sírt Dávidka után, de idővel megnyugodott. A fájdalma mégis mérhetetlen, hiszen ők nem csak testvérek, de legjobb barátok is voltak.

„Nemrég elvittem a fiamat abba a játszóházba, ahol mindig kettesben voltak. Figyeltem, ahogy egyedül, tétován simogatja azokat a játékokat, amelyeken korábban mindig ketten ültek. Nem titkolom, elkezdtem zokogni. De nemcsak én, hanem az ott dolgozók is...” – mondta el a Story magazinnak Junior.

A rapper és családja a karácsonyt sem úgy ünnepli, mint korábban. nem kerültek ki a díszek, nincs adventi koszorú sem. Lacika kedvéért tartanak majd egy kis összejövetelt, hiszen mindenkinek az a legfontosabb, hogy a hatéves kisfiú lelkivilága ne sérüljön.

Dávidka ruhái, játékai még mindig a szekrényben pihennek, nem volt erejük elrakni azokat, pedig ez fontos lépés lenne a gyászfolyamatban.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!