A Tesco honlapján tette közzé, hogy kivonja a forgalomból a Panyolai Szilvórium Zrt. 0,5 literes kiszerelésű Szatmári ágyas szilvapálinkáját.



Súlyos íz- és illathibája miatt hívták vissza a Tescóból a Panyolai Szilvórium Zrt. 0,5 literes kiszerelésű 05/08/2016 tételszámú Szatmári ágyas szilvapálinkáját. 

Szerdán a Tesco-Global Áruházak Zrt. honlapján tette közzé, hogy kivonja a forgalomból a Panyolai Szilvórium Zrt. 0,5 literes kiszerelésű Szatmári ágyas szilvapálinkáját. Az áruházlánc az MTI megkeresésére közölte: a Vas Megyei Kormányhivatal főosztályának határozata alapján kezdeményezte és hajtotta végre a termék visszahívását, a termékkel kapcsolatban minőségbeli problémát tapasztaltak érzékszervi vizsgálat során.

A laboratórium által kiadott eredmény szerint a Szatmári ágyas szilvapálinka minősége nem megfelelő, súlyos íz és illathibája van, ezért a termék visszahívása a “nem megfelelőség” miatt történt – mondta Horváthné Sélley Erzsébet, a Vas Megyei Kormányhivatal élelmiszerlánc-biztonsági, növény- és talajvédelmi főosztályának vezetője csütörtökön az MTI érdeklődésére.

A terméket gyártó társaság úgy reagált az esetre, hogy az vélhetően csakis a márka lejáratására irányul, és nincs alapja.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!