12 ezer Calvin Klein órát zúztak szét!!! Ezt meg kell nézned, mert Zsófi lagzija ehhez képest nagyon szerény volt!Nyíregyházán rádupláztak Szabó Zsófi hétvégi esküvőjére!
Hétfőn már a NAV-osok is mulattak, bár igaz nem örömökben, de azért 12 ezer Calvin Klein karórát csak szétzúztak a nap folyamán…
A buli sem a legjobb helyen volt, hiszen a térségi hulladékgazdálkodási kft. telepén kellett átélni 12 ezer óra összezúzásának kéjes örömét! A karórákat egy teherautó és rakodógép segítségével törték össze, aztán bedarálták a hulladéklerakóban.

Még augusztus elején foglalták le ezeket egy kilépésre jelentkező ukrán kisteherautó sofőrjeitől a beregsurányi határállomáson. A szállítmányt ugyan bejelentették a jármű sofőrjei, de a pénzügyőrök áruvizsgálatot rendeltek el, és megállapították, hogy az értékesnek látszó karórák hamisítványok.
Ezt később a gyártó is megerősítette, akinek az órák forgalomba hozásával 680 millió forint kára lett volna. Az ügyben büntetőeljárás indult a két ukrán férfi ellen.

Az áruhamisítók nem csak a vásárlókat csapják be, hanem kárt okoznak a legális gyártóknak és a költségvetésnek is, mert az adókat és a járulékokat nem fizetik meg.

NÉZZE MEG AZ ERRŐL KÉSZÜLT VIDEÓT:

Forrás: SZON

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!