Együtt van mindenki a családi fotón.



Erdei Zsolt kisfia, Vilmoska koraszülöttként jött a világra. Bár az, első heteit az intenzív osztályon töltötte, most már erős és egészséges babaként várja a karácsonyt, és a szüleinek ez a legnagyobb ajándék!

Vili 7 hónapra jött a világra, és az elmúlt 6 hónapja küzdelmekkel volt teli. Születése után már rögtön inkubátorba rakták, és csak 2 hónap múlva engedték haza. A szülei számára nagyon nehezek voltak ezek a hónapok, hiszen lelkileg és fizikailag is hatalmas terhelésnek voltak kitéve.

'Tartottuk magunkat, erősek voltunk, és csak arra koncentráltunk, hogy Vilike jobban legyen. Réka minden idejét a kórházban töltötte, sokat sírt, és tehetetlenül várta az orvosok napi beszámolóját' - mondta Erdei Zsolt.

Mára már a mindez a múlté, és végre együtt lehet a család. 'Vili csodálatosan nyugodt és kiegyensúlyozott kisbaba. Egész nap meg sem szólal, csak akkor kiabál egy kicsit, ha éhes, de ez természetes' - mondta büszkén az anyukája, aki Zsolttal együtt annak örül a legjobban, hogy a kisfiuk egészséges és boldog.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!