Az egész ország Madár koraszülött kisfiának drukkol!



Ha minden jól megy, egy héten belül hazaviheti Erdei Zsolt az újszülött kisfiát, Vimost. A kicsi több mint másfél hónapja született, de csak most érte el azt a súlyt, amivel már kiengedik a kórházból. Zsolt és kedvese eddig egyetlen napra vihették csak haza a másfél kilóval született fiút, és sokáig kérdéses volt az is, hogy Vilikének meddig kell bent maradnia.

'Most már minden csak azon múlik, hogy milyenek a leletei. Ha jól alakulnak az utolsó vizsgálatok, akkor a hét végén vagy a jövő héten hazavihetjük, mivel a súlya már túllépte a kritikusnak számító két és fél kilót. Az orvosok azonban minden komplikációt ki akarnak zárni, hiszen egy koraszülöttnél számos rizikófaktor áll fenn' - mondta Madár, és több megnyugtató hírt is megosztott a rajongókkal.

'Azt elárulhatom, hogy mozgásszervileg minden rendben van vele, még a belső szerveit vizsgálják. Konkrét probléma szerencsére nincs, fél napra őt is érintette az újszülötteknél gyakori sárgaság, de az úgynevezett kék fényes kezelésnek köszönhetően ezt gyorsan leküzdötte, és nem volt szükségünk olyan drasztikus beavatkozásra, mint például a vércsere.'

Erdeit és párját persze nagyon megviseli, hogy kisfiú nincs otthon velük, de Madár szerint a kedvese, Réka valóságos hősként, és emberfeletti erővel kezeli a helyzetet, mert nagyon türelmes és odaadó anyuka.

►►KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!