Jelentős összegeket takaríthatunk meg.



A nyári szünidőnek hamarosan vége, aminek az is egyértelmű jele, hogy az egész országban amerre csak járunk, az iskolai szerek akcióit hirdető plakátok és szórólapok. A gyermeket nevelő családok nagy részének okoz gondot évről-évre az iskolakezdés, ami valószínűleg ebben az évben sem sokat változik. nem kevés pénzt takaríthatunk meg azonban azzal, ha figyelünk az áruházláncok akcióira. Utánajártunk annak, hogy ezen a héten hol érdemes bevásárolni.

Az augusztus első heteiben járva a nagyobb áruházláncok már előálltak a tanszer akciókkal, ami azt jelenti, hogy már érdemes elkezdeni beszerezni ezen kellékeket. A közeljövőben várhatóak még leárazások, s talán a nagy durranásra is érdemes várni.

Évről-évre több pénzükbe kerül az iskoláskorú gyermeket, gyermekeket nevelőknek az iskolakezdés, tavaly az általános iskolásokra 73 ezer forintot, a középiskolásokra 90 ezer forintot költöttek.

Várhatóan idén is hasonló terhekre számíthatnak az érintettek, ám azon sok múlik, hogy hol és mikor, s milyen minőségű termékeket vásárolnak. A Tescoban pl. most a 10 színt tartalmazó gyurma 499 forint helyett csak 299 forint, a 12 színű vízfestéken 210 forintot takaríthatunk meg, az ecsetkészleten 300-at. Hátizsák van már 4000 forinttól, ám a Disney figurás 10 ezer felett kezdődik. Az Auchanban jó áron vehetünk füzeteket, színes ceruzákat és tornafelszerelést. Az Interspar óriási választékot biztosít írószerekből, itt a legolcsóbb a 12 darabos színes ceruzakészlet, 349 forint. Sportzsák 1999 forinttól, tornadressz 799, ünneplőruha 1599 forinttól. A Lidlnél az ecsetkészlet 799, a 36 darabos művész színes ceruzakészlet 2999 forintért megvásárolható.-írja a penzcentrum.hu

Vannak akik már hónapokkal az iskolakezdés előtt elkezdik a takarékosságot, hogy augusztusra elegendő pénzük legyen a tanszerek megvásárlására. Olyanok is akadnak akik erre a célra hitelt vesznek fel valamelyik pénzintézettől. Ők a jelenlegi legjobb kamatok mellett, 100 ezer forintos hitelösszeggel, 2 éves futamidővel és THM 17,56 százados kamattal számolva havonta 4 661 forintot kell fizessenek.

Mindenképpen érdemes kihasználni a nagyobb áruházláncok adta lehetőségeket, mert jelentős összegeket takaríthatunk meg azzal, hogy náluk vásároljuk meg az akciós termékeket - írja a penzcentrum.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!