Meg fogod érteni, mit üzen!



Válassz ki egy afrikai szimbólumot az alábbiak közül, és egy fontos üzenetet kapsz az Univerzumtól!

A most látható afrikai jelképek sok helyen felbukkanhatnak, falakon, edényeken, szőtteseken. Külön üzeneteket, ősi bölcseleteket is hordoznak magukban. Szóval a dolgod csupán annyi, hogy kiválassz egyet az alábbi szimbólumok közül, és olvasd el a hozzá tartozó üzenetet.

1. Osram ne nsoromma

A szeretet, a hűség és a harmónia jelképe. A férfi és nő közötti harmóniát testesíti meg.

Ha ezt a jelképet választottad, fényes jövő áll előtted, törekedj az egyensúlyod megteremtésére, a nyugodtságra, és amennyire tudod, szemléld objektíven a világot. Néha eluralkodhatnak fölötted az érzelmeid, nem tudod mindig megfelelően kezelni a dolgaidat, de ebben segíthet a jóga, illetve a thai-chi.

2. Anase Ntontan

Ez a szimbólum a bölcsességet, a kreativitást jelképezi. Ha ezt választottad, akkor nagy változások alakulhatnak ki az életedben, ami arra ösztönöz, hogy leszámolj az előítéleteiddel, a régi, káros berögződéseiddel, és valami új dologra összpontosíts, ami felszabadít a múlt fogságából, hiszen legtöbbször te vagy a legnagyobb ellenséged saját magadnak.

3. Nyame Dua

Ez a jelkép azért fontos, mert Istentől való védelmet biztosít annak, aki ezt választja. Szóval, ha erre a szimbólumra esett a választásod, akkor az azt jelenti, hogy szent védelem alatt állsz. És annak ellenére képes vagy szeretetet, megértést sugározni, hogy a körülötted lévő emberek csalódást okoztak. A jóságod viszont egy nap kifizetődik.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!