A kékestetői út is lezárva!



A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

  • Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Érd térségében baleset történt. Az 5-ös km-nél már a leállósávon állnak a járművek.
  • A 49-es főúton, Győrtelek és Porcsalma között egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött. A 33-as km-nél félpályán halad a forgalom.
  • Az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőnél a kilépésre várakozó kamionsor eléri az 3 km-t.

Környezeti probléma miatti lezárások:

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében,

- a Sajó áradása miatt a Putnokról Sajóvelezdre vezető alsóbbrendű utat lezárták, kerülni Dubicsányon keresztül a 26-os főút felől lehet.

- Szintén a Sajó áradása az oka, hogy a 26-os főútról Sajókazára vezető mellékutat is le kellett zárni az 1-es km-nél. Sajókaza település csak Múcsony, illetve Felsőnyárád felől közelíthető meg.

- A folyó megemelkedett vízszintje miatt, ugyancsak lezárásra került a Muhi és Köröm közötti összekötőút, így a komp sem közlekedik.

A Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyén átvezető, Eger-Hollóstető és Miskolc közötti összekötőút szinte teljes szakaszát lezárták, a közlekedésre veszélyes fakidőlések miatt. Kerülni rendőri irányítással, terelőutakon keresztül lehet.

A Mátrában fakidőlés veszélye miatt, vasárnap 19.00 óráig szintén lezárták, a 24-es főútról leágazó kékestetői bekötőtőutat a személyforgalom elől. A lezárt 3 km-es szakaszra csak a megkülönböztető jelzést használó járműveket illetve az autóbuszokat engedik át.


Zala vármegyében, a Rédics határhoz vezető bekötőutat, várhatóan vasárnap délutánig még zárva tartják a forgalom elől.

Folyamatosan frissülő információk itt: https://www.utinform.hu

Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!