Nem is lehet ennél határozottabb a válasz!



Miután elváltak útjaik feleségével, Sarka Katával, Hajdú Péternek is volt egy rövidke párkapcsolata, de mióta annak is vége szakadt, magánéletét gyermekei és munkája töltik ki.

Zátonyra futott házassága nem befolyásolja gyermekeivel való kapcsolatát, Kata ugyanis rugalmasan kezeli az apa-gyerek találkozókat. Bármikor megengedi, hogy Péter elvigye a két kicsit, gyakran ő megy értük az iskolába is, kéthetente hétvégén nála vannak, nyáron pedig többször is elvitte a gyerkőcöket nyaralni édesanyja társaságában. Hajdú szerint ez is az oka annak, hogy gyermekeik még különköltözésük ellenére is kiegyensúlyozottak és boldogok.

Ezen pedig még egy új szerelem kedvéért sem szeretne változtatni! Jövőbeni kedvesével való kapcsolatát épp ezért nagyban befolyásolja majd, hogy az illető hölgy hogy jön ki Péter gyermekeivel és az is, hogy a kicsik hogy fogadják az új családtagot. A 43 éves híresség ugyanis nem rendezkedett be élete végéig a szingli létre. De az, hogy ismét az oltár elé álljon valakivel, egyelőre még elképzelhetetlen a számára – ahogy az is, hogy ismét gyermeket vállaljon. Forrás

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!