Lehet, hogy már ösztönösen rátaláltál?Kos (március 21-április 19) – Német juhász

A Kosok bátor emberek, akikre mindig támaszkodhatunk. Társaságiak, viccesek és bátor személyiségűek, így bármikor szembenéznek bármilyen fenyegetéssel. Másrészt hihetetlen nyugodtsággal és hűséggel rendelkeznek. A Német juhász ezért is tökéletes választás számukra.

Bika (április 20-május 20) – Corgi

A Bika csillagjegy szülöttei leginkább makacsságukról, okosságukról és hűségükről ismertek. Óriási szenvedéllyel teszik a dolgukat, mindez pedig intelligenciával is társul. Akiket szeretnek, azok iránt óriási elkötelezettséggel fordulnak, ezzel szemben, akikkel nem szimpatizálnak azokkal távolságtartóak. Mindezekből fakadóan a Bikák számára a Corgi kutyafaj a jó választás.

Ikrek (május 21-június 20) – Jack Russel-terrier

Az Ikrek igencsak sokoldalú személyiségű emberek. Könnyen igazodnak az új helyzetekhez, viszont amikor kell nagyon óvatosak is tudnak lenni. Ezen megfontoltságuk és rátermettségük révén a Jack Russel-terrierekben hű barátra lelhetnek.

Rák (június 21- július 22) – Mopsz

Szórakoztató, aktív és társasági lényekként olyan kutyusra van szükségük, aki képes felvenni velük a tempót. Kedvesek az emberekkel, és igyekeznek minden pillanatot megélni, sokszor lazára veszik a figurát, azért a Mopsz nyugodt természete kiválóan talál hozzájuk.

Oroszlán (július 23-auguszus 22) – Labrador Retriever

Az Oroszlán jegy szülöttei kitűnő barátok, lojalitásuk révén rájuk minden helyzetben számíthatunk. Az emberek imádnak a környezetükbe lenni, mert már pár szóval képesek szebbé tenni mások napját. Ezeket a jegyeket hordozza a Labrador is.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22) – Border Collie

A Szűzek hírhedtek arról, hogy minden egyes embert megválogatnak és kiszűrnek, akik kapcsolatba akarnak kerülni velük. Valamilyen szinten perfekcionisták, és döntéshozatalaikat hosszas elmélkedés előzi meg. A Broder Collie okossága, és határozott egyénisége révén kitűnő társ lehet számukra.

Mérleg (szeptember 23-október 22) – Pit Bull

A Mérlegek mindig szem előtt tartják a tényeket ezért rendkívül igazságosak. Szeretteikért akár ölni is tudnának, életüket is fokozottan óvják. A Pit Bull harciassága és hozzáállása megegyezik mindezzel.

Skorpió (október 23-november 21) – Schipperke

A Skorpiók azok az emberek, akik teljes mértékben élik az életet. Bátrak és szókimondóak, akár az arcodba is mondják, ha valami nem tetszik. Nem a diplomáciai képességükről híresek, ami a szívükön, az a szájukon is. A Schipperke természete pont ehhez a stílushoz passzol.

Nyilas (november 22-december 21) – Beagle

Kitűnő képességekkel rendelkeznek a különböző rejtvények és problémák megoldását illetően. Szellemi és fizikai részüket is egyaránt szeretik karban tartani, ezért tudatosan keresik a kihívásokat. A Beagle kutyus a legjobb választás egy Nyilas számára.

Bak (december 22-január 19) – Golden Retriever

A Bak emberek nyugodt és kiegyensúlyozott személyiségek, akik lazára veszik az életet. Másokkal könnyen teremtenek kapcsolatot és sosem kompromittálják magukat. A Golden Retriever kiegyensúlyozottsága pont ilyen személyiséghez talál.

Vízöntő (január 20-február 18) – Brüsszeli Griffon

A Vízöntők mesterei az empátiának. Jól kezelik és jól ki is tudják mutatni érzéseiket. Nagyon érzékenyek, mások fájdalmát a sajátjukként élik meg. A Brüsszeli Griffon is hasonlóan érzékeny teremtés, ezért kitűnő párt alkotnak a Vízöntőkkel.

Halak (február 19- március 20) – Csivava

A Halak személyisége kettős, ami azt jelenti, hogy egyszerre akár ellentétes érzelmek is úrrá lehetnek rajtuk. Lehetnek egy időben egyszerre nagyon agresszívak, de ugyanakkor nyugodtak is. A Csivava kis termete ellenére akár romboló szörnyecskévé is változhat, ezért személyiségjegyei passzolnak a Halakéhoz.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!