Az üzem kamerája az egészet videóra vette, mutatjuk.A főnöke szórakozott vele, nyilván rossz viccnek szánta, a férfi viszont azonnal összerogyott. A gyár kamerája az egészet videóra vette, mutatjuk.

Az indiai gyári munkás, Aditya Jadhav álmában nem gondolta, hogy amikor odamegy a főnökéhez, hogy kérdezzen tőle valamit, ilyen rettenetes reakciónak lesz kitéve.

Úgy látszik a férfi nem mérte fel, mivel jár, ha a kezében lévő sűrített levegő-pumpával 'viccesen' elkezdi fröcskölni beosztottját. A videón jól látszik, hogy kezdetben még nincs baj, ám a főnök egyszer csak fogja a pumpát, és egy pillanatra beletolja a munkás fenekébe. A szerencsétlen férfi azonnal megtántorodott, és összeesett. A főnöke egy darabig élesztgette, de aztán mentőt kellett hozzá hívni.

Azonnal kórházba szállították, ám az orvosok szerint a hatalmas nyomású sűrített levegőtől olyan károsodás érte a beleit, hogy nem tudták megmenteni: két hét múlva meghalt.

A döbbenetes videó bejárta a világot. Az elkövető egyébként még az inzultus napján eltűnt: azóta körözi az indiai rendőrség. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!