140-nel lökték halálba az édesanyát.Egy emberként gyászolja Mohács Cs. Anikót, a 44 éves édesanyát, aki vasárnap halt meg az 57-es főúton, a jelek szerint egy 20 éves fiatal meggondolatlan előzése miatt. Az autó, aminek anyósülésén ült az ütközés idején, felismerhetetlenre tört, szinte semmi nem maradt a kocsiból, amikor nekicsapódott egy útszéli fának - írja a Bors.

Az Anikóék mögött haladó autóban négy fiatal ült, akik vacsorázásból tartottak Mohács felé. Az autó előzni akart, ám jöttek szemből, ezért a sofőrnek vissza kellett sorolnia a sávjába, így lökték meg Anikóék autóját.

– Pizzázni voltunk a közeli városban. Őket szerettük volna megelőzni, száznegyvennel haladtunk, de jöttek szemből, ezért a sofőrünk visszarántotta a kormányt, a másik autót pedig a jobb elejével belökte az árokba pont egy fának – nyilatkozta a Tényeknek az egyik fiatal.

A Bors információi szerint a négy gyermeket nevelő Anikó, aki azonnal meghalt a balesetben, a mohácsi kórház szülészetén dolgozott ápolónőként.

– Egy ideje egyedül élt, négy gyereket hagyott árván, két nagyobbat és két kisebbet. Nyáron költöztek haza Angliából, hogy új életet kezdjenek – mondta a Borsnak az asszony egyik szomszédja.

A család nyáron költözött haza Angliából, hogy új életet kezdjen

Az asszony nemrégiben egy lányával közös fotót posztolt a Facebook-oldalá­ra, amelynek szövegével mintha a halálát jósolta volna meg: „Minden halandó. Az öröklét csak az anyáknak adatott meg.”

A Bors felkutatta a pizzériát, ahol a fiatalok ettek, az egyik dolgozó jól emlékezett rájuk, mint el­mondta, nem ittak alkoholt.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!