Ilona élete nagy kalandjára készült, de tragédia lett belőle.



Talán élete nagy kalandjára készült egy egzotikus helyen dr. B. Ilona (†61), ám a landolás után alig pár órával már nem élt. A bélmegyeri háziorvost a hullámok közül húzták ki, miután helyi idő szerint szerda délután bement úszni egyet a Langkawi szigetcsoport partjainál a csábító tengerbe olvasható a Blikkben.

– A magyar turista egyedül úszott a Pantai Tengah üdülőhely melletti partszakaszon, amikor feltehetően vízbe fulladt, s a gyorsan érkező segítség ellenére sem tudták már az életét megmenteni – közölte egy helyi lap, a Free Malaysia Today.

– Egy hívást kaptunk csütörtök délután, hogy egy helyi hotel közelében holttestet találtak a turisták. Az ott lévők azonnal próbálták újraéleszteni az asszonyt, de hiába. Dr. B. Ilona Thaiföldről érkezett Malajziába 37 magyar turistával együtt – nyilatkozta Mohd Iqbal Ibrahim, Langkawi rendőrfőnöke.

A doktornő holttestét a közeli kórházba szállították, ahol egyelőre vizsgálják, pontosan mi okozhatta a halálát. A hatóság hozzátette: nyomozást indítottak az ügyben, de egyelőre csak annyit tudnak biztosan, hogy az asszony egyedül mártózott meg a tengerben nem sokkal azután, hogy megérkezett csoportjával a szigetre.

Ilona háziorvosként dolgozott Bélmegyeren, ahol mindenki tisztelte és szerette, így a helyieket megrázták a történtek.

A bélmegyeri körzeti orvosi rendelő

A nő háziorvosként dolgozó férje egyelőre csak annyit mondott, hogy felfoghatatlan, s nagyon friss a tragédia, ami a családjukkal történt.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!