Még egy hónap hátravan a tehetségkutatóból...



Három hét múlva derül ki, hogy ki lesz a Sztárban sztár leszek! nyertese, addig viszont számtalan izgalomra és fordulatra számíthatnak a TV2 nézői. De nemcsak a versenyzőket tartja lázban az izgalom, hanem a zsűri egyetlen hölgy tagját, Tóth Gabit is. Hiszen a gyönyörű kismama várandóssága hamarosan a végéhez ér. Kérdés, hogy végig tudja-e csinálni a műsort vagy Liptai Claudiához hasonlóan valaki más fogja őt váltani az utolsó adásban.

A harmincegy éves énekesnő április végén, egy héttel az eljegyzése után jelentette be, hogy Krausz Gáborral gyermeket várnak. Noha azt senki orrára nem kötötte, hogy hány hónapos terhes, az viszont biztos, hogy mostanra már az utolsó heteiben járhat.

– Hét órakor indul be a gyerek. Nem tudom, hogy az adás miatt, de már több helyen érzem, úgyhogy valami durvaság lehet a rendszerben. Egyébként nagyon élvezi a bulit, ráadásul itt van a lábunknál egy hangfal, úgyhogy kapja a zenét rendesen. A hétköznapokban kilenckor alszom nagyjából, de minden rendben van, megvan a kis rendszere. Elképesztő, hogy már mindjárt kint van, úgyhogy remélem, végig fogom tudni csinálni a műsort – vallotta be nevetve vasárnap este Tóth Gabi. 

Tóth Gabi esetében a zsűritag-csere elég kézenfekvő lenne: testvére, Tóth Vera tuti választás lenne a TV2 részéről, de lehet még Nagy Adri vagy a műsor egykori szereplője, Sári Évi is.

Tóth Verának is van gyakorlata a zsűrizésben, hiszen korábban a SuperTV2-n ő a Sztárban sztár+1 kicsi ítésze volt.

– Nem lenne számomra idegen ez a terep, hiszen a Sztárban sztár+1 kicsiben én is zsűriztem. Ettől függetlenül persze nagyon szorítok Gabinak és a babának, remélem, hogy kibírják, de ha úgy adódna, akkor természetesen repülnék. Ez a nővérek dolga – ismeri be a Borsnak nevetve Tóth Vera, aki egy percig sem hezitálna, ha a csatorna megkeresné.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!