Az énekesnő meghatóan beszél testvére kisbabájáért való aggodalmáról



“Gabi tizennyolc éves korában elvesztette az egyik petefészkét, és a másik sem működött megfelelően, ami miatt az orvosok nem kecsegtették sok jóval, a baba végül azonban mégis megfogant. Drukkolok, hogy a pici ép és egészséges legyen, egyfolytában ezért imádkozom –, folytatja Vera, aki nagyon izgul húga babájáért.

Az énekesnő szintén szeretne majd édesanya lenni, de ez még idő kérdése, hiszen egészen más feladatokat kell most megoldaniuk párjával, Zoltánnal. – Még csak fél éve vagyunk együtt Zolival, így a családalapítás számunkra még odébb van. Nálunk most az okozza a fejtörést, hogy a távolság ellenére hogyan hozzuk össze a találkozókat, hisz ő vidéken él és dolgozik. Egyelőre élvezzük az ingázást, így mindkettőnknek megvan a saját kis szférája, de bízom benne, hogy a jövőben még több időt tudunk együtt tölteni – tette hozzá Vera.

Ez a baba csodálatos, hogy megfogant, és amikor megszületik, biztosan gyönyörű lesz. Mindenki segít a családban, és Gabinak nagyon jó sora van és lesz Gábor mellett, aki egy kivételes ember – írja a lokal.hu.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!