Egy hosszú folyamat eredménye, hogy idáig jutott, de elege lett.



'Undorítóak vagytok azt kívánom, hogy a kölykötök halva szülessen meg...' - ez volt az az üzenet, amit már a sokat megélt Tóth Gabi sem bírt elviselni. A felháborító üzenet láttán a kismama úgy döntött, többé nem akar egy hozzászólást sem látni, ezért letiltja a kommentelés lehetőséget a közösségi oldalain:

„Kedves követőim! Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret , bízom benne, hogy akkor is fog ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot!…” – írja Gabi Instagram oldaján.

Az énekesnő szívből reméli, hogy aki szereti, továbbra is szeretni fogja és kitart mellette úgy is, ha nem kommentelhet a posztjai alatt.

Ez a hozzászólás tette fel az i-re a pontot:

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!