Tóth Gabi nélkül folytatódik a Sztárban sztár leszek.Távozik a zsűriszékből Tóth Gabi. Az énekesnő gyermeke érkezésének közeledtével anyai teendőit tartja szem előtt, így arra a döntésre jutott, hogy az utolsó két adáson már nem lesz jelen. A TV2 maximális együttműködéssel kezeli a helyzetet, emellett továbbra is zavartalanul folyik a felkészülés, így a Sztárban Sztár leszek! öt elődöntőse újabb eszméletlen produkciókkal áll majd színpadra a vasárnapi élő show-ban.

Gabi így nyilatkozott: „Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól és azoktól az emberektől, akik a Sztárban Sztár leszek! csapatában dolgoznak. Hétről hétre rengeteg energiát merítettem abból, hogy ide tartozhatok és közelről láthatom a versenyzők fejlődését, ami által én is több lettem. Hálás vagyok, hogy a kislányom ilyen sokáig hagyta, hogy vasárnaponként beüljek a mesterszékbe, de a várandósságnak ebben a szakaszában, már nem tudom azt a maximumot adni, amit elvárok saját magamtól. Elérkezett az idő, hogy a gyermekemre koncentráljak, és az ő érdekeit tartsam szem előtt.'

'Természetesen továbbra is maximálisan Gabi mellett állunk, és megértjük a döntését, hiszen ebben a helyzetben az orvosa javaslatait kell követnie. Gabi az elmúlt hetekben erőn felül teljesített, a Sztárban Sztár leszek! mestereként a tőle megszokott maximális profizmussal látta el a feladatát, amit ezúton is köszönünk neki. Fel voltunk készülve erre a helyzetre is, már dolgozunk a megoldáson, amiről hamarosan többet is elárulunk” – tette hozzá Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatív igazgatója.

Rövidesen kiderül, ki veszi át Gabi helyét a zsűriszékben, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás mellett, ám már csak öt versenyző maradt, akik esélyesek arra, hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!