Krausz Gábor is kiosztotta a fitneszgurut.



'Sziasztok, döngő léptekkel megérkeztem a hálószobába a hetven kilómmal, a megrepedt hasammal, hét héttel a szülésem után. Itt van, tessék, a férjem még mindig imád és én vagyok a mindene – kezdte élő videóját Tóth Gabi Instagramon, amiben Schobert Norbert friss kijelentéseire reagált. Férje, Krausz Gábor Instagramon posztolt, elég kéretlen szavakkal illette a fitneszgurut.

Azt mondja, büszke minden nőre és férfira, aki ezt végigcsinálta a feleségével. Szerinte ha ezt Schobert feltűnésből csinálta, az rossz reklám a termékeinek és senki se a férje miatt fogyjon a szülés után, hanem az egészsége miatt. Ha a férje emiatt másként néz valakire, akkor a férfi nem érdemli meg a nőt.
Azt mondja, minden pillanatát élvezi annak, ahogy kinéz, mert ez a test jelen helyzetben táplál egy életet, segíti őt abban, hogy életben maradjon, hogy kibírja ezt a mérhetetlen hatalmas frontális karambolt átélnek a nők a szüléskor. Jóban van magával, szereti magát, minden egyes testi hibával és azzal a tizenkét kilogramm plusszal, ami a szülés után rajta maradt.

'Norbikám, ez a te problémád, nagyon sajnálom, hogy még mindig ilyen komplexusokkal küzdesz, még ennyi év után is, hogy rendben vagy egészségügyileg, miután átélted a poklot'– folytatta a videót utalva Schobert szívműtétjére.

Azzal zárta a mondanivalóját, hogy ő nem Schoberthez akar szólni, hanem az anyákhoz, akik képesek ezt minden nap végigcsinálni. Itt megjelenik a szobában a férje, aki csokival kínálja, ettől Tóth bekönnyezik.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!