Két hónappal a szülés előtt tartották meg a titokban szervezett esküvőt.Két hónappal kislányuk születése előtt titokban összeházasodott Tóth Gabi és Krausz Gábor.

Titokban, szűk családi körben mondta ki egymásnak a boldogító igent a páros.

- Soha nem gondoltam arra korábban, micsoda fantasztikus érzés kimondani: Krausz Gábor, a férjem. Én pedig Krausz-Tóth Gabriella lettem, ami nemcsak névváltozás, hanem az összetartozás, egy életre szóló hűség, szerelem és szeretet, az egymásért érzett felelősségvállalás szimbóluma is - mondta a boldog feleség a Best magazinnak.

'Vidéki lány vagyok, szerintem az a normális, ha az eljegyzés után jön az esküvő, neki is álltunk azonnal a tervezgetésnek, hetedhét országra szóló lagziról álmodtunk. Az eljegyzést követő héten aztán kiderült, hogy babát várok, a terhességem miatt egy perc alatt szertefoszlottak az esküvőről szőtt álmok. Az első három hónapban csak feküdtem, dolgozni sem tudtam, azon voltam, csak éljem túl valahogy ezt az időszakot. 
Sokáig eszünkbe sem jutott az esküvő, 
de most, hogy a szülés előtt két hónappal már teljesen jól vagyok, hétvégén kimondtuk a boldogító igent. Végül nem egészen úgy házasodtunk össze, ahogy elterveztük, mégis életem legcsodálatosabb napja volt' - mesélte az énekesnő a Bestnek.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!