Ne a pénztárnál érjen a meglepetés, hogy nem mindent vehetsz meg abból, amit a szalagra raktál.A Lidlben vásárlóknak feltűnhetett, hogy több terméknél csak pár darabot lehet megvásárolni.

Az áruházlánc illetékesei újságírói kérdésre válaszolt, hogy milyen termékekre van mennyiségi korlátozás üzleteikben.

„Áruházainkban jellemzően az árstoppal érintett árucsoportok esetében vezettünk be mennyiségi korlátozást. Vállalatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az áruellátás folyamatosan biztosított legyen, ugyanakkor az utóbbi hónapokban az tapasztalható, hogy többszörös az érdeklődés az árstoppal érintetett termékek iránt. Bár sok esetben jelentősen nagyobb mennyiségű termék rendelkezésre állásáról gondoskodunk a megnövekedett kereslet okán van, hogy ez is kevésnek bizonyul. 

Ezenfelül az ellátási láncban adódó problémák miatt

egyes papírtermékekre (pl.: WC-papír, papír zsebkendő), valamint néhány konzervre (pl. őszibarack, csemegeuborka) vezettünk be mennyiségi korlátozást annak érdekében, hogy vásárlóinkat folyamatosan ki tudjuk szolgálni.”

Érdemes tehát tájékozódni, hogy miből mennyi a megvásárolható mennyiség. Ez a polcokon az árak mellett fel van tüntetve!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!