Nagyszerű ötlet, sokféle felhasználási lehetőség!



Egy papírguriga végét kicsit összenyomtam:

Az összenyomott végű gurigát bedugtam egy másik végébe:


  
Egy következő guriga egyik végét is összenyomtam, ezt bedugtam az előzőbe, és így haladtam szépen tovább...

... egy kissé mindig lefelé húzva a gurigák végeit, míg ki nem alakult a körszerű alak. Az utolsó guriga végét bedugtam a legelső üres végébe, kicsit igazítottam-formáztam a koszorú alakján, hogy szép egyenletesen és szorosan jöjjenek egymás után a gurigák:

Aztán pedig fogtam a celluxot, és körbetekertem vele a koszorúalapot - a csatlakozásoknál többször is, ügyelve arra, hogy jól összerögzüljenek az elemek.

És készen is lett a semmiből készült, pöpec koszorúalap, néhány perc alatt :-)

A kicsikkel összegyűjtögettük azokat az apró, régi játékokat, amelyek már csak hányódtak a játékdobozok alján - kopott műanyag figurák, építőkocka-maradékok, puzzle-darabkák, kerékvesztett kisautók, hiányzó lapos mini könyvecskék és hasonlók -, aztán egy ragasztópisztoly segítségével elkezdtem felragasztani ezeket a gurigaalapra.

A cél az volt, hogy az alapot teljesen beborítsuk a pici játékokkal - kicsit aggódtam, lesz-e elég hozzávaló, de nagy szerencse, hogy általában semmit sem dobok ki, mert most bőven elegendő működésképtelen, csúnyácska és felesleges apróságból válogathattunk, még maradt is. :-)

Szóval, addig ragasztgattam, amíg az alapot már gazdagon fedte a sok kis dolog, és késznek nyilváníthattuk a művet. Forrás: kiflieslevendula.blogspot.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!