A színek, amelyeket a szemünk által az agyunk észlel, nem csak a tárgyak megkülönböztetésére szolgálnak, mindenik szín ugyanis befolyásolja a tudatalattinkat is. A színválasztás és a lelkivilágunk szoros kapcsolatban áll egymással, az, hogy melyik színt részesítjük előnyben sok mindent elárul személyiségünkről.

Nézd meg az alábbi képet, és válaszolj a következő kérdésre. “Milyen színű gombot nyomnál meg, ha valaki azt mondaná, hogy azáltal megváltoztathatnád az életed?”

Piros

Ha a piros színt választottad, azt jelenti, hogy ambiciózus személyiség vagy, fontos számodra, hogy önzetlenül tudj adni az emberiségnek. Nagyon magasak az elvárásaid önmagaddal szemben, mindent megteszel azért, hogy a lehető legjobb partner legyél a párkapcsolatodban. Minden feladatot maximálisan teljesítesz.

Zöld

Imádod a szabad életet, nehezen tudod elviselni a korlátozásokat. Szereted a csendes, kényelmes életet, sokszor vagy egyedül, de barátaid társaságában is jól érzed magad. Néha szembesülsz egy-két váratlan helyzettel, de leginkább kiszámítható, stabil életet élsz. Néha próbálj egy kicsit bátrabb lenni.

Sárga

Bízol a saját képességeidben, optimistán állsz a dolgokhoz. Tudod, hogy képes vagy mindent véghez vinni, ezért nem hátrálsz meg semmilyen feladat elől. Egy nagyon ritka és különleges tulajdonsággal rendelkezel, mégpedig az egészséges önbizalommal, és ez sokszor segítségedre van az életben.

Narancssárga

Tele vagy önbizalommal és ambícióval, nem törekszel nagy sikerekre, a hétköznapi örömökkel is beéred. Tudod, hogy a cél elérése sok kis lépésből áll, kitartó személyiség vagy. Minden nap elvégzel egy kis feladatot, amely közelebb visz a célodhoz.

Rózsaszín

Ha a rózsaszín gombot választottad, azt jelenti, hogy elégedett vagy az életeddel, és megpróbálsz mindig a legnagyobb mértékben boldog lenni. Tudod, hogy minden percnek megvan a maga szépsége, és ezt maximálisan ki is használod. Hajlamos vagy elrugaszkodni a valóságtól, próbáld néha egy kicsit racionálisabban szemlélni a dolgokat.

Lila

Egy hosszú időszak után végre újra elkezdesz hinni önmagadban. Nagyon érzékeny személyiség vagy, egy rosszul hangsúlyozott mondat, vagy egy fura tekintet is hosszú időn keresztül nyomot hagy benned. Próbálj egy kicsit jobban bízni magadban, becsüld meg a pozitív tulajdonságaidat.

Kék

A kék szín a harmóniát és a türelmet szimbolizálja, ha ezt a gombot választottad, akkor azt jelenti, hogy ez a két legfontosabb dolog számodra a világon. Állandóan arra törekszel, hogy megtaláld a belső békédet, és a világgal is harmóniában maradj. Nagyon sok ember számára vagy példakép.

Szürke

Kissé belefáradtál az intenzív érzésekbe, szeretnél egy kicsit elvonulni a világ zajától és pihenni. Úgy döntöttél, hogy itt az ideje megváltoztatni az életed, racionális tervezéssel fognak telni mostanában a napjaid. Ne rettegj, nyugodtan vágj bele új dolgokba is, hiszen csak így fogsz tudni kiteljesedni.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!