A temetés egyik résztvevője elmesélte, milyennek látta a gyászoló családtagokat a nehéz pillanatokban.



Csütörtökön eltemették Gesztesi Károlyt, aki január 4-én halt meg, miután vezetés közben szívrohamot kapott.

A szertartás teljes titokban zajlott le, a nyilvánosságot kizárták, csak a szűk család és néhány közeli barát vett részt rajta a budakalászi temetőben.

A búcsúbeszédet a Hit Gyülekezetének alapítója, Németh Sándor mondta. A fejfájára pedig szintén az ő üzenetét írták, melyet a tragédia után írt: 'Viszontlátásra az Úr napján'.

Most újabb információk derültek ki a búcsúztatásról. A temetés egyik résztvevője a Blikknek elmesélte, milyennek látta a gyászoló családtagokat a nehéz pillanatokban. Mint kiderült, Gesztesi Károly volt felesége, Liptai Claudia és közös lányuk, Panka teljesen összetört a színész sírjánál.

'Le a kalappal Gesztesi Károly idős anyukája előtt, keményen állta végig fia temetését, pedig biztos elmondhatatlan fájdalom kavargott a lelkében. A színész fia, Máté is példás önuralomról tett tanúbizonyságot, a fiatalember öccse, Márkó azonban zokogott, akárcsak Claudia és Gesztesivel közös kislányuk, Panka. Elkélt Pataky Ádám támogatása, nagyon megviselték őket a búcsú pillanatai' - mondta.

Gesztesi Károly január 4-én, 56 évesen hunyt el. A fővárosban autózott, amikor hirtelen rosszul lett. Életéért 50 percen keresztül küzdöttek sikertelenül, halálát szívroham okozta.

A rajongók január 13-án, hétfőn este 19 és 23 óra róhatják le tiszteletüket a Vígszínházban.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!