Szeretném, ha minél többen tudnának róla. Bárkivel megtörténhet!



Az alábbi bejegyzést Harmati Beáta osztotta meg a facebookon! Olvassátok el figyelmesen és osszátok meg, hogy ne tudjanak senkit becsapni ezek az aljas tolvajok!

Nem is tudom hol kezdjem.... Nemrég raktam le a telefont és nem győztem a szüleimet főként anyát megnyugtatni, hogy ne zokogjon mert élek és jól vagyok, épp munkából indulnék haza de még mindig itt ülök a kocsiban, hogy Ezt gyors leírjam nektek! Ma hajnalban 6:30 óra körül hívták őket az otthoni vonalas telefonon számjelzés nélkül, hogy én a Határ úton balesetet szenvedtem, a tüdőmet átszúrta valami. Továbbá közölték velük, hogy hármas karambolt okoztam és nem tudják melyik rabkórházba szállítanak de a telefonomban találták ezt a számot (mármint az otthoni számunkat). Anyától kérdezték, hogy ki vezet rajta kívül autót a családban, mi a teljes nevem illetve mikor születtem. Anyám olyannyira megrémült, hogy átadta édesapámnak a telefont hogy tartsa szóval ő addig megpróbál felhívni engem. Miután elért és ezt édesapám is megtudta, közölte a vonalban lévő illetővel is a dolgot, aki azonnal kinyomta a telefont.

Kérlek adjátok tovább és szóljatok a szüleiteknek, nagyszüleiteknek, hogy vigyázzanak nehogy bedőljenek az ilyen ismeretlen hívásoknak, mert arra próbálnak utazni, hogy pénzt csaljanak ki. Ez most nem jött nekik össze! Fontos tudni, hogy baleset esetén a hatóság járőrt küld, nem telefonál vagy kér pénzt! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!