A tenyerünkön található vonalak sok mindent elárulhatnak a sorsunkról, hátralévő életünkről.A tenyérjóslásnak több száz-, vagy akár ezeréves hagyománya van, amely azóta is népszerű, hiszen az emberek mindig is kíváncsiak voltak a jövőjükkel, életük alakulásával kapcsolatban. A tenyerünkön található vonalak sok mindent elárulhatnak a sorsunkról, hátralévő életünkről. Kérdés, hogy hiszünk, vagy sem a jóslásban.

A következőkben a házasság vonaláról lesz szó. Annyit kell tennünk, hogy egymás mellé helyezzük a két tenyerünket, amint az az ábrán is látható.

Ha a két vonal találkozik, akkor az azt jelenti, hogy egy nyugodt, higgadt, kedves személy vagy, aki viszonylag két lábbal áll a földön, és képes az együttérzésre is. Nem nagyon viseled el, ha faragatlan, tolakodó emberek vesznek körül. A párod olyan ember, aki szereti a családodat és a barátaidat is.

Ha a jobboldali vonal magasabban van a baloldalinál, ez azt jelenti, hogy az idő múlásával egyre okosabb, tapasztaltabb leszel, és az érett, felnőtt emberek társaságához fogsz kötődni, akik fittyet hánynak arra, hogy mások mit gondolnak. Ebben az esetben 70 százalék az esélyed arra, hogy egy idősebb emberbe szeress bele. 

Ha a baloldali vonal magasabb, akkor ez arra utal, hogy erős, magában bízó és harcos ember vagy. Nagy a valószínűsége annak, hogy fiatalabb társat választasz, aki ráadásul más nemzetiségű is lehet. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!