Mentőhelikopterrel érkezett a segítség, hogy a fiatal nőt és magzatát megmentse.



Szívszorító tragédia rázta meg Abony lakosságát. A Pest megyei város egyik közismert kozmetikusa váratlanul, munka közben lett rosszul. A 37 hetes várandós édesanya megmentésére még egy mentőhelikopter is érkezett, de már sem rajta, sem a magzatán nem tudtak segíteni - olvasható a Borsonline.hu-n.
Hogy mi történhetett, egyelőre nem tudni.

Andrea édesanyjával, párjával és ötéves gyermekükkel élt Abonyban. A család köztiszteletnek örvendett. Andrea ismert kozmetikus volt, a családfő pedig a helyi focicsapat egyik oszlopos tagja. A tragédia előtti percekben a szerencsétlenül járt nő éppen az egyik vendégén dolgozott, amikor megtörtént a baj. Szólt, hogy nem érzi jól magát, ezért kimegy a mosdóba, de túl sokáig nem jött vissza, így a kuncsaftja utánament. Borzasztó látvány fogadta, csupa vér volt minden.

A fiatal nő segítségére a mentőautó mellett egy koraszülöttek ellátására felszerelt esetkocsi és egy mentőhelikopter is érkezett. Úgy tudni, hogy a nő halála után még a magzatot is megpróbálták császármetszéssel a világra segíteni, de az orvosok már nem jártak sikerrel. 

A Ceglédi Rendőrkapitányság a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

►► KÉRJÜK

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!