Olvasd el, mi a gyertyamágia menete. A gyertya színe sem mindegy! Más vonzza be a szerencsét, más a pénzügyi sikert.



Amikor az életünkbe be szeretnénk hívni a szerencsét, a boldogságot, sikert vagy bármi mást, gyakran fordulunk a gyertyamágia segítségéhez. A mágia előkészületeket igényel, legelsősorban nyugalmat, csendet és olyan időszakot, amikor biztos nem zavarnak meg. Célszerű mindent kikapcsolni ( TV, rádió, mobiltelefon). Gyúlékony anyag ne legyen a közelben és nem szükséges nagy gyertya, csupán olyan méretű, ami 1-2 óra alatt leég. A szertartásokat több alkalommal is el lehet végezni, ám mindig új gyertyával dolgozzunk.

A kellékeket, amiket használunk, is be kell szerezni:

  •     gyertyát: 1 vagy több darabot
  •     füstölőt
  •     jelképet, ami a szerencséhez kapcsolódik, pl: Fortuna Istennő szobra, képe, vagy patkót
  •     páratlan számú pénzérme: 3, 5, 7 (használatban lévőt és ne kínai lyukast használjunk!), de lehet bármi más is, ami a szerencsét jelképezi a mágiát végzőnek
  •    fehér vagy zöld abrosz.

A szerencse behívásához a kék gyertya a legjobb, a zöld a pénzügyi sikerekhez segít. Lehet mindkettőt egyszerre használni.

A gyertyamágia  menete:
Az asztalra (vagy oltárodra) leteríted az abroszt. A gyertyádat a kezedbe fogod és elképzeled, hogy feltöltődik fehér fénnyel, letisztítja az addig rárakódott energiákat. Ezzel a saját energiádat vitted bele, feltöltötted a személyes rezgéseddel (ha 2 gyertyával dolgozol, mindkettőnél ugyanezt tedd). A tetejétől a közepéig, majd a talpától szintén a közepéig kend be vízzel vagy olajjal. Tedd középre a szerencse jelképét, amit kiválasztottál magadnak, a pénzérméket, ha pénzügyekben kéred a szerencse segítségét. Fogalmazd meg magadban, miben szeretnél szerencsés lenni: pénzügyekben, munkában, karrierben, felvételt szeretnél nyerni az egyetemre, meg szeretnél gyógyulni, stb. Írd le röviden egy papírra.

Fontos, hogy amikor leírtad, lásd is magad előtt, hogy életed minden területén a szerencse kísér!

Gyújtsd meg gyufával a gyertyákat, de ne fújd és ne rázd el, hanem egy kis tűzálló tálba tedd bele, ahol biztonságosan végigég. Gyújtsd meg a füstölőt is. Szentelj időt erre a nyugodt szertartásra. 

A papírra leírt célodat, mielőtt leég a gyertya, égesd el, ezzel küldöd FEL az égieknek a vágyadat. Hagyd végigégni a gyertyát – közben párszor ismételd el a mantrádat -, és utána temesd el a földbe. A pénzérméket tedd el a pénztárcád olyan rekeszébe, ahol biztosan nem veszed elő és nem költöd el. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!