Igyekeznek mindenben a vásárlók kedvébe járni.Az érdi üzletünknél helyezte üzembe Magyarország első PALACKOMAT automatáját, melynek segítségével a nap 24 órájában egyszerűen és kényelmesen van lehetőségük gázpalackot cserélni - írja a magyarországi Penny Market honlapján. 

A FLAGA Hungária Kft. technológiai újításának segítségével a biztonságos, jó minőségű PB-gáz néhány perc alatt, a nap során bármikor hozzáférhetővé válik, ráadásul ehhez kiszolgáló személyzetre sincs szükség. Magyarországon ma a háztartások jelentős részében használnak gázpalackokat.  Ezért döntött úgy a vállalat, hogy szeretnének egy gyors, kényelmes és biztonságos módszert kínálni a vásárlóiknak ezek beszerzésére.

Nem ez az első kezdeményezés, amivel a bevásárláson túlmutatva szeretnék kényelmesebbé tenni a fogyasztók mindennapjait. Eddig 8 budapesti és 4 vidéki üzletükben építettek ki elektromosautó-töltő telepeket, ahol a 22 kW-os töltési teljesítménynek köszönhetően hatszor gyorsabban tölthetők fel az elektromos járművek, mint a háztartásokban dugaszolóaljzat segítségével végzett töltés esetében. 

A tervek szerint a PALACKOMAT és az e-töltő hálózatban is folyamatos bővülés várható.

Az idei évben további 13 üzlet mellett, a következő helyszíneken telepítenek gázpalack cseréjére alkalmas készüléket:
Kistarcsa, Veszprém, Sárbogárd, Tatabánya, Dunakeszi, Budapest Huszti út, Csongrád, Kecskemét, Baja, Ózd, Paks, Nagykáta, Tiszaföldvár.

E-töltőkből is több lesz: 2019. január 1-ig további 64 áruház parkolójában alakítanak ki töltőállomást. Győrben a Szabadrév utcai üzletnél múlt héten történt meg az újabb e-töltő beüzemelése.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!