Rafinált módon verte át a gyanútlan szülőket.A békési tanár a 11 éves tanítványát meg akarta szöktetni Londonba, hogy a teljesen a befolyása alá vont gyerekkel új életet kezdjen.

„Sz. Z. vádlottat a bíróság bűnösnek mondta ki folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, valamint gyermekpornográfia bűntettében, ezért 9 év, fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte” – erősítette meg a Blikk információját a Békési Járásbíróság.

– Nem tudtam az ítéletről, bár az én fiammal történteket megúszta, mert a gyerek vallomása szerint nem ért hozzá – mondta a Blikknek a békési édesanya. – Azóta a fiam lassan megnyugodott: már mesél olyan dolgokról is, amiket a nyomozóknak nem mondott el, de szégyelli a történteket. Nem akarom felzaklatni, nemcsak neki, nekem is rémálmaim vannak, főként azért, mert a szöktetés előtt a tanár összevérezte a hátizsákját, amit a közeli patak partján hagyott azzal a búcsúlevéllel, amit megíratott a gyerekemmel. Azt akarta elhitetni, hogy a kisfiam öngyilkos lett – árulta el az anyuka.

A békési tanár a 11 éves tanítványát meg akarta szöktetni Londonba, hogy a teljesen a befolyása alá vont gyerekkel új életet kezdjen. Bár elváltoztatta a kisfiú külsejét, sőt, hamis papírokat is szerzett Egyiptomból, mégis lebuktak tavaly november 7-én a Liszt Ferenc repülőtéren, ahol a bőröndjében szexuális segédeszközt is találtak. Akkor olcsón megúszta a tettét: 1 év 8 hónap börtönt kapott, két évre felfüggesztve, mivel a fiú önszántából, nagyszülei házának szúnyoghálóját kivágva szökött el vele.

Békésen szóbeszéd keringett arról, hogy nem a szöktetni akart fiú volt az egyetlen áldozat, mivel más gyerekek is aludtak a tanárnál, aki azzal terelte el a szülők gyanakvását, hogy gyermekük kimagasló tehetség, ezért segíti őket. A pletykák nem bizonyultak alaptalannak, hiszen a tanárt most egy másik, a robotikaszakkörét látogató, tízéves kisfiú folyamatos zaklatása miatt ítélték el. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!