"Nekem mindenem megvan, nincs okom panaszra."



Gesztesi Károlyról csak kevesen tudták, hogy az erős középosztálybeli életvitel, egy igen vagyonos ember takar. Több lábon állt: színházi szerepei mellett vállalt film- és szinkronszerepeket is, miközben saját vállalkozását sem hanyagolta el. Gyermekei így hatalmas vagyonra számíthatnak – írja  a Ripost.

Örökösei: elsőszülött fia, a 29 éves Máté, a második feleségétől született 19 éves Márk, a 17 éves Dávid és a 10 éves Áron valamint a harmadik, házasságából született lánya, a 13 éves Panka.

Egy évvel ezelőtt olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a színész máról holnapra él csupán meg a szerepeiből befolyt összegekből. Ezt azonban Gesztesi határozottan cáfolta: 
'Ha Magyarország vezető színészének – és én annak tartom magam – 30 év munka, számtalan film- és színházi főszerep, szinkronizálás után 53 évesen nincs annyi tartalék pénze, hogy az ne csak a megélhetését biztosítsa, hanem akár 20 évig is kitartson, sőt a gyerekeinek is bőségesen jusson belőle, akkor valamit nagyon rosszuk csinált, és megette a fene. Nekem mindenem megvan, nincs okom panaszra: 100 milliós házban élek, a színészet mellett ifjú korom óta voltak különféle vállalkozásaim is. Itt nem messze például az a lakópark is az enyém volt, most adtam el...'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!