Az autó felismerhetetlenné tört. 



Nem kizárt, hogy szándékosan hajtott egy Suzuki sofőrje egy parkoló buszba az M3-as autópálya Kisasszonytér pihenőjében. Ketten meghaltak, a csodával határos módon a hátsó ülésen utazó 4 éves kisfiú túlélte a balesetet - írja az Origó.

Az autó felismerhetetlenné tört. 

A Bors újabb részleteket tudott meg arról a tragikus balesetről, amelyben egy zöld Suzuki nagy sebességgel csapódott egy parkoló buszba az M3-as autópályán. Féknyomokat egyáltalán nem találtak a rendőrök a helyszínen. A busz kisiskolásokat és a szüleiket szállította, de az 56 utas közül senki sem sérült meg.

A Bors úgy tudja, hogy a 40 év körüli pár ismerősei arra gyanakszanak, hogy a férfi direkt hajtott neki a busznak, így esélyük sem volt túlélni az ütközést. Ismerőseik beszámolói szerint a pár egy esküvőre tartott, útközben pedig összevesztek. Van olyan, aki emiatt nem zárja ki a szándékosságot sem.

A párral utazott a hátsó ülésen négyéves kisfiuk, aki bár szintén megsérült, csodával határos módon túlélte a balesetet. A kisfiút a buszon utazók mentették ki a roncsból, és mentőhelikopterrel vitték kórházba.
Jelenleg Miskolcon ápolják. Az elhunyt asszony a Bors tudomása szerint egy óvodában dolgozott. A kisfiú mellett még két lánya is van, akik nem utaztak el velük.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!