Nem csoda, hogy csak úgy ragyog mostanában.



A szépséges műsorvezető élete legszebb korszakát éli. Tökéletes a magánélete, boldog férje, Zsolti oldalán, akivel imádják gyönyörű kisfiukat, Mendelt. Idén kora reggelente az RTL Klub Reggeli című műsorában ébreszti a nézőket, s bár saját bevallása szerint kisfia születése óta talán még egyetlen éjszakát sem sikerült átaludnia, tökéletesen elégedett az életével. Nem csoda, hogy csak úgy ragyog.

A Szépséges műsorvezető a Blikknek adott interjút, amiben természetesen nem kerülhette ki a kérdést a családbővítéssel kapcsolatban:

– Miután a fiuk megszületett, egyértelművé tette, hogy kistestvér ugyan lesz, de várni kell még rá.

– Igen - felelte Zsófi. – Az életünk legnagyobb csodája a gyermekünk, szeretnénk, ha már Mendel picit nagyobb lenne, már járna, beszélne, és akkor jöhet a kistesó. Nekem is van egy öcsém, ami egy hatalmas ajándék. Az embernek ott van a férje vagy felesége, a saját családja, de bármi történik, mi ott vagyunk egymásnak. Akkor is fogtuk egymás kezét, amikor édesapám elment, ha ne adj’ isten, anyuval is történik valami, mi ott leszünk egymásnak. Mendelnek is meg szeretném adni ezt az érzést. Az öcsém, Gyuszi hosszú idő után hazaköltözött Amerikából, aminek nagyon örülök, gyakran átjön hozzánk segíteni, ha Zsolti épp Nyíregyházán van és anyu sem ér rá. Hoz reggelit, játszik Mendellel, amíg készülődöm, nagyon jól kijönnek., és mi is nagyon szeretünk együtt lenni, beszélgetni. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!