Rubint Réka csak remegve tudott beszélni a történtekről.



Életveszélyes helyzetet kellett megoldaniuk a Legbátrabb páros versenyzőinek. Sajnos a feladatot nem is sikerült megúszni sérülések nélkül, egy búvár a kórházban kötött ki, miután Rubint Réka véletlenül átvágta a kezét.

A Legbátrabb páros játékosainak az egyik epizódban egy égő, füstölgő, majd vízbe zuhanó autóból kellett kiszabadulniuk.

„Ez volt az egyik legborzasztóbb és legfélelmetesebb feladat. Meggyújtják az autót, amelybe lyukakat fúrtak, hogy mielőbb elsüllyedjen, de míg a parton van és felgyorsít, dől az utastérbe a fekete füst. Először fulladozol, aztán nem látsz semmit tőle, és már víz alatt is vagy' – mesélte a Borsnak Rubint Réka, aki a játék végén is csak remegve tudott beszélni a történtekről.

A sztárok úgy jöhettek ki az autóból, ha sikerül kinyitniuk az ajtót, vagy pedig egy éles késes kalapáccsal betörik az ablakot. A fitneszlady annyira bepánikolt, hogy egyből az ablakot próbálta kiütni. A búvárok azonban azt hitték, ez egy vészjelzés, és ki kell őt szabadítaniuk. A baleset ekkor történt: Rubint Réka átvágta a segítségére siető búvár kezét.
„Halálfélelmem volt és teljesen összeomlottam. Őrült stressz ez.'

A búvárt kórházba szállították, ahol kiderült, szerencsére nem történt nagyobb baj, nem szenvedett maradandó károsodást. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!