Sajnos januártól már mindenkit érinteni fog!



A Magyar Telekom januártól emelni fogja kábeltévé előfizetési díját, mivel az RTL és a TV2 csatornáknak fizetendő programdíjat áthárítja az ügyfelekre.

Idén még nem emelte a szolgáltatások díját a Telekom, de jövőre már ezt fogja tenni. Annak ellenére, hogy az RTL Klub és a TV2 által szedhető programdíjnak csak egy részét fizettetik meg a nézőkkel, januártól a határozott és határozatlan idejű szerződéssel rendelkező ügyfelek havidíja egyaránt bruttó 290 forinttal fog emelkedni.

A TV2 és az RTL július 1-től szedhet díjat a műsoraiért, de a Telekom a nyári jogszabályváltozás miatt a keletkező többletdíjnak csak egy részét hárította át az ügyfeleire. Ez a változás viszont nem érinti a Telekom 2016. november 2-tól bevezetett új, Szuper Családi HD televíziós csomagjának árát.

Az UPC 2 hónapja jelentette be, hogy havi 370 forinttal drágul majd a nem hűségidős előfizetések díja. Az RTL és  TV2 összességében 741 forintot kért, amit a csatornákkal folytatott tárgyalások eredményeként végül a UPC-nek sikerült lealkudnia.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!