A rendőrök hajnalba nyúlóan helyszíneltek.A Bors információi szerint az édesanyja végezhetett a pénteken holtan talált négy hónapos sülysápi csecsemővel.

A környékbeliek a megkeresésünkre azt mondták, hogy az asszony utána maga értesítette a rendőrséget szörnyű tettéről.

Rendőrök lepték el péntek este a sülysápi József Attila utcát, majd hajnalba nyúlóan helyszíneltek. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csak egy rövid közleményt adott ki, amelyben azt írták, hogy egy bejelentést követően mentek ki a sülysápi családi házhoz, ahol holtan találtak egy négy hónapos gyermeket. A haláleset körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

 A Borsnak az utcabeliek azt mondták, hogy a baba édesanyja hívta ki a rendőröket, miután megfojtotta a csecsemőt.

Állítólag az asszony szülés utáni depresszióban szenvedhetett. Mindazonáltal nem ismerték jól a családot, hiszen nem rég költöztek a József Attila utcába.

A rendőrség szombat délután közleményben tudatta: az üggyel összefüggésben rendelkezésre álló adatok alapján a Pest megyei rendőrök emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a gyermek 35 éves édesanyja ellen.

A nyomozók a nőt őrizetbe vették, ellene a további eljárást szakértők bevonásával a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!