A felesége és 4 kisgyermeke várja haza a rejtélyes módon eltűnt édesapát!A 42 éves Tasnádi Tibort nagyon várja haza felesége és 4 gyermeke Dunaújvárosban, aki egy hete tűnt el!
A férfi eltűnése napján, január 26-án, egy kollégája nyugdíjas-búcsúztatóján volt a munkahelyéhez közeli Kokszoló szabadidőparkban. Ez egy ligetes területen található, közvetlenül a Duna partján.

Tasnádi Tibor a rendezvény után haza indult, a felesége közben érte jött, de már nem találkoztak. A férfi azóta nem adott magáról életjelet. A rendőrség mellett sógora is átkutatta a közeli Duna-szakaszt, méterről méterre egy 35 fős csapattal, de sajnos sikertelenül. Arra, hogy élve hazakerül, egyre kevesebb az esély.

Aki bármit tud Tasnádi Tibor eltűnésével vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatosan, kérjük jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107 és a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!