Eddig csomaglopással egészítették ki a jövedelmüket. Ezt lépték a szigorított ellenőrzésre!A fokozott ellenőrzés miatt nem tudnak lopni, ezért egyre több reptéri rakodó inkább betegszabadságra megy Ferihegyen!

A gyanú szerint azok mennek szabadságra, akik eddig csomaglopással egészítették ki jövedelmüket, de a pár napja bevezetett fokozott rendőri ellenőrzés miatt nem tudják ezt folytatni. 'A betegszabadságok és a rendőri jelenlét miatt most az a helyzet állt elő, hogy csak a becsületes alkalmazottak maradtak, így szerencsére nincs, aki lopjon' – nyilatkozta egy névtelenséget kérő reptéri dolgozó.

A rakodókat négy cég,  a Celebi, a Menzies, a Budport és a Malév Ground Handling alkalmazza, de még alvállalkozóik is vannak. A gyanú szerint a reptér összes tolvaj dolgozója az egyik cég alvállalkozójának alkalmazottja.

A csomag kiszemelésénél egy dologra ügyeltek: ha egy utas olyan célállomásra repül a budapesti repülőtérről, hogy közben átszáll valahol, sokkal nagyobb eséllyel loptak a csomagjából. Később derül ki, és gyakorlatilag lehetetlen visszakövetni, melyik reptéren történt a lopás.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!