A szomszédok is megerősítették, hogy újra látják a fiú autóját és motorját a háznál.



Kilakoltatták Pécsi Ildikó volt menyét és unokáját a Kossuth-díjas színésznő budai ingatlanából. Az unoka, Csaba a jelek szerint visszaköltözött, a végrehajtáskor feltett zárat is lecseréltette. 

Sem volt menyével, Pártos Csillával, sem pedig unokájával, Csabával nem tartja a kapcsolatot Pécsi Ildikó. A családot a színésznő ingatlanából lakoltatták ki nemrégiben. A jelek szerint a fiú nem nyugszik bele a helyzetbe, újra birtokba vehette a házat. 

'Ildikó szinte mozgásképtelen, a hőséget is nehezen viseli, Lajos bácsit, a férjét ápolja, így engem küldött, hogy nézzek körül' - mondta Zoltán, a színésznő megbízottja a Blikknek

A szomszédok is megerősítették, hogy újra látják a fiú autóját és motorját a háznál. A végrehajtáskor felszerelt zárat a régire cserélték.

Pécsi Ildikó unokája újra beköltözhetett a színésznő budai ingatlanába

'Amikor a lakatossal visszatértem, a szakember megállapította, hogy régi a zár, pedig a kilakoltatásnál újat szerelnek be, azaz valaki lecserélhette. A művésznő arra kért, készítsek fotókat az ingatlan állapotáról, és meglepődtem: kimosott, száradó alsónadrágot, élelmiszer-maradékot, számítógépet, bokszkesztyűt, mindenféle ruhaneműt találtam, míg a fürdőszobában tisztálkodási szereket és fogkefét. Egyértelmű, lakott a ház' - mesélte Zoltán. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!