Végleg elege lett. Búcsúzik a celebségtől.Több ezer követőt vesztett a videója miatt, de anyagi kár is érte a fitneszgurut.

Öt héttel a botrány kitörése után sem tudja megemészteni Schobert Norbi, hogy sokak szenében közellenség lett. Mint ismeretes, egy Facebookos videója robbantotta ki a vihart, amiből a közvélemény azt a következtetést vonta le, hogy szapulja a kismamákat. Norbi állítja: félremagyarázták a mondandóját, és hazug címkéket raktak rá. 

– ...Persze, rengeteg támadóm nem is nézte meg a felvételt, csak úgy hallottak valamit, amit utálni kell, és abból indultak ki – mondja Norbi, aki elárulta, még az üzleti partnerei közül is néhányan szembefordultak vele. –... Mivel a kommentelők látták, hogy sok híresség ellenem fordult, ők is felháborodtak, és többen átmentek aljasba. Gyaláztak, és a gyerekem meg a feleségem halálát kívánták... Elment a kedvem mindattól, ami harminc éve hajt. Én fogyasztottam le a legtöbb embert Magyarországon, egyes felmérések szerint, most mégis úgy érzem, akármit csinálok, arról azt gondolják, hogy rossz. Én nem akarok többé abban a világban celeb lenni, ahol a teljesítmény nélküli sztárocskák megmondóembereknek hiszik maguknak. Emberek, partnereim, akik a tányéromból ettek, akik a pénzemből adtak enni a gyereküknek, most belém rúgnak. Olyanok is megforgatták bennem a kést, akik belőlem éltek. (...) Nagyon meg fogom szűrni, hogy milyen magánjellegű posztot rakok ki az oldalaimra, hol és kinek nyilatkozom. Az biztos, hogy celebműsorokban nem fogok többé bohóckodni. Elképzelhetetlen, mennyire megsebeztek, éjszakákon át nem aludtam.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!