Gyerekkorában sokszor még egy fagyira se telt nekik...



Szandit ez olyan rosszul érintette, hogy gyerekként azt gondolta, hazudnia kell az osztálytársainak erről.

Amikor hat-hét éves voltam, nem voltunk túl jó anyagi helyzetben. Emlékszem egy esetre: fagyizni hívtak az osztálytársaim, de amikor pénzt kértem rá édesanyámtól, ő széttárta a karját és azt mondta, sajnos most ezt nem engedhetjük meg magunknak - mesélte Szandi. Nem titok, ma már nincs gondja a pénzzel, és nem kell százszor átgondolnia mit vegyen meg a boltban, felnőttként pedig teljesen máshogy áll a szegénységhez.

Nem mertük elmondani, hogy anyagi problémák miatt nem mehetek. Inkább azt mondtam, hogy nem érek rá, mert családi programunk van. A mai napig emlékszem arra, hogy milyen feszítő érzés volt ez belülről, és nem tudom elfelejteni. Utólag persze azt gondolom, hogy egyáltalán nem kellett volna titkolni, hisz miért lenne baj, ha valaki szegény. De akkor ezt nagyon szégyelltük – magyarázta az énekesnő.

Szandi édesanyja akkoriban 4-5 mellékállást is vállalt, hogy kimásszanak a nehéz anyagi helyzetből. Az apukája raktárosként dolgozott, ahonnan nem volt lehetősége továbblépni, de a kis Szandi karrierje 13 éves korában beindult, ezért később már segíteni tudta szüleit. Az énekesnő elárulta, hogy az anyukája már nyugdíjas, de még most is könyvelőként dolgozik.

A mi gyerekeink sem kaphatnak meg mindent. Havonta kapnak zsebpénzt, de cserébe részt kell vállalniuk a teendőkből. Rengeteget beszélünk ezekről a dolgokról, mert számunkra nagyon fontos, hogy a gyerekeink igazi értéket kapjanak és meg tudják becsülni azt, amink van - magyarázta.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!