Nem találod ki, hogy mit visz magával a Távol-Keletre…



Ördög Nóra gyerekére a Távol-Keleten is magyar bébiszitter vigyáz, amíg ő a TV2-vel forgat. Ő fogja vezetni a TV2 új reality műsorát, az Ázsia Expresszt, és a családja nélkül el sem indult volna.
„Természetesen nem vállaltam volna a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést nagy kupaktanács előzte meg. Hálás vagyok a férjemnek és a családomnak, hogy támogattak. Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, így ez a műsor a munka mellett nagy családi kaland lesz. Természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett.”

A férjével döntöttek úgy, hogy itthonról visznek segítséget a gyerekek mellé. „Úgy döntöttek, kell valaki, aki alkalomadtán vigyáz majd a gyerkőcökre. Nem szabad elfelejteni, Nóra dolgozni megy elsősorban, ugyanakkor szeretné, ha Pali fotósként kiélhetné magát. És az sem titok, szeretnének kettesben is eltölteni néha egy-egy órácskát, így Pali asszisztensét, Gizust vitték magukkal. Jól ismeri a négyéves Micit és a hároméves Vencelt, mindenki szereti, és számára is egy életre szóló kaland lesz ez az út” – mondta egy a családhoz közel álló barát.

Arról a TV2 nem akart nyilatkozni, hogy a bébiszitter útját is a produkció fizeti, vagy Ördög Nóráék.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!