Sokan meglepődtek, hogy Tóth Gabi nem csinálja végig a műsort.



Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy a várandós Tóth Gabi beül a Sztárban sztár leszek! mesterei közé, hiszen ekkor szinte már biztos volt, hogy még a műsor vége előtt szülési szabadságra kell mennie. Ő mégis bevállalta, és egészen a múlt heti élő adásig nagyon jól viselte a megpróbáltatásokat. Az énekesnő és a TV2 pár nappal ezelőtt, egy közleményben jelentették be, hogy Gabi innentől anyai teendőinek tesz eleget, így vasárnap már nem ő lesz a műsor női mestere. 

A vasárnapi Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében már Tóth Vera foglal majd helyet az ítészek sorában, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tomi mellett. Továbbá mestereként ő segíti majd Gabi elődöntőbe jutott versenyzőjének felkészülését is – írja a TV2 közleménye.

„Szakmailag egyértelmű választásnak bizonyult számunkra Vera, hiszen amellett, hogy kiváló énekesnő, a Sztárban Sztár+1 kicsi egykori zsűritagjaként pontosan ismeri a műsor kulisszáit, és rutinosan mozog ebben a szerepben. Amellett, hogy szakmailag tökéletesen kiegészíti majd a mesterek csapatát, magánemberként a Gabi által képviselt értékeket is tovább viszi majd, így összességében Katja számára is profi és kiegyensúlyozott hátteret nyújtva. Hálásak vagyunk, hogy vállalta a felkérésünket” – mondta Németh Ádám, a Sztárban Sztár leszek! senior kreatív producere.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!