"Az eltűnt férfinak sok irigye volt, de nem fenyegették, nem voltak rosszakarói."



Eltűntként keresik a férfit, a rendőrség közleményt adott ki: ,,A jelenlegi adatok szerint a férfi 2019. május 10-én 16 óra 30 perckor gyömrői munkahelyéről távozott, s jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.” 

Még mindig keresik a nyomtalanul eltűnt vállalkozót: Pintér Gyula (50) péntek óta nem adott magáról életjelet, az autósműhelyében látták legutóbb.

A maglódi férfi luxusautókat újított fel, valóságos csodákat adott ki a keze közül. Keresztlánya, Niki a Blikknek nyilatkozott:

– Péntek óta semmilyen információnk nincs róla. Sem őt, sem a kutyáját, Répát nem látták, a telefonja ki van kapcsolva – mondta megtörten Niki. – Életem egyik legfontosabb személyéről van szó, akit apámként szeretek, és ő engem a lányaként! Egész életemben védelmezett és oltalmazott, meg kell találnom! – fűzte hozzá aggódva Nikolett. 

– Hiszek abban, hogy napokon belül újra látjuk, ezért is kértünk segítséget a közösségi oldalon és ismerősöktől. Reméljük, ez az egész csak egy rossz rémálom, szükségünk van még az én szeretett keresztapumra – mondta szomorúan Niki, aki az édesanyjával és a testvérével kutatja szerettüket. 

Az eltűnt férfinak sok irigye volt, de nem fenyegették, nem voltak rosszakarói. – Végtelenül kedves, soha nem veszekedett vagy balhézott a környéken. Ezért kérdezgeti mindenki egyfolytában a rokonait, ismerőseit, igaz-e a hír, vagy előkerült-e már – mondta egy gyömrői férfi. 

Gyula körülbelül 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú. Eltűnésekor fekete színű szövet pólót és fekete színű, oldalzsebes nadrágot viselt. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!