A Facebook nem reagált, ezért kéri, hogy mások is jelentsék fel az őket támadókat.Facebook oldalán fakadt ki Schobert Norbi:

"Nem érdekel, ha rólam bármilyen mocskot írnak, de van egy határ.
Amikor évek óta a Családom, a Gyerekeim a célpont, ott nálam is eltörik valami. Többnyire hamis profilokkal csak a mocskot hallgatom Rékáról, Laráról, becsmérlik a Fiaim. Sajnos sokszor Benneteket is támadnak az elért csodás eredményeitek miatt. Megértem, hogy sokaknak szemet szúr ahogy a semmiből felépítettem az életem, de Ők nem tehetnek semmiről. Senki nem vette fel helyettem a fejmikrofont 25 éve... Már jelentettem a csoportot, mint "velem szembeni zaklatás", illetve mint "zaklatja egy ismerősömet", de nem törődtek velem a "robotok". Most Benneteket kérlek tisztelettel, hogy jelentsétek Ti is, mert hasonló kérésetekre ezt tenném én is Nektek.
A segítséget nyújtók között 50 db 20 ezer forint értékű Update vásárlási utalványt osztok szét. (a jelentés megtörténtének képernyőfotóját tedd fel kommentben) Nagyon szépen köszönöm. Hiszek abban, hogy az összefogás segíteni fog és a közösséginek nem a gyűlöletbeszédről, a rosszindulatról, az irigységről kell szólnia. Norbi

A felhívás ITT olvasható.

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG EZT MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!