Személyiségfüggő, hogy kinek melyik állat tűnik fel első ránézésre. Nézd meg, melyik csoportba tartozol!Nem kell alaposan szemlélned a képet, csupán egy pillantást vetni rá, és felidézni, mi tűnt fel először.

Melyik állatra figyeltél fel először? Ez árulkodik a rejtett személyiségjegyeidről is.

Egy csoport zebrát

Karizmatikus személy van, aki hajlandó áldozatokat hozni nem csak magadért, hanem másokért is. Nagyszerű csapatjátékos vagy, és remekül ki tudod használni az ebben rejlő lehetőségeket. Soha nem érzed magad magányosnak, mert mindig van kire számítanod. Ez azért van, mert te is megbízható személy vagy mások számára.

Egy oroszlánt

Kissé egoista vagy, de ezt tudod is magadról. Szereted, ha minden rólad szól, ha minden úgy történik, ahogy neked jó. Nem vagy jó csapatjátékos, ezt tudomásul kell venned.

Erősnek, és magabiztosnak érzed magad, ám ha valami kibillent ebből az állapotból, azt nagyon nehezen viseled, és nehezen tudsz újra magadra találni.

Oroszlánt és zebrákat

Csupán az emberek 5 %-a észleli első látásra a képen lévő összes állatot. Több dologra is tudsz egy időben figyelni. Vezetői képességeid is vannak, és általánosságban elmondható, hogy jól boldogulsz az élet különböző területein.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!