Elárulja a legjobb tulajdonságod.1. Könyv

Intelligens személy vagy, de ez nem azt jelenti, hogy az iskolában a legjobb tanuló voltál. Amikor problémába ütközöl eléggé határozott vagy és megoldod azt, majd mész tovább előre. A legjobb tulajdonságod a bölcsesség. Az intuíciód soha nem csap be, ezért érted meg mit is akar egy másik személy.

2. Rózsa

Összetett ember vagy, képes vagy meglátni a jót abban ami körülvesz téged. Csodálnak a kiegyensúlyozottságod és a nyugodtságod miatt, az értelmetlen beszélgetéseket nem szereted. Te általában kimutatod a szeretetedet a hozzád közelálló embereknek, mindig tudod kinek mit kell mondanod. Nehezen viseled el, ha a másik embert szenvedni látod, ezért mindig készen állsz arra, hogy segítséget nyújts.

3. Kereszt

Nagyon kreatív vagy, jó az észjárásod és a képzelőerőd. Tudod csillapítani az érzelmeidet, ezért ritkán mutatod ki nyíltan amit érzel. A hűség a legfontosabb jellemvonásod, egyenes és kötelességtudó ember vagy. Nem leszel szerelmes első látásra, de amikor szerelmes leszel, akkor mindent elkövetsz azért, hogy a kapcsolatod erős legyen és sokáig tartson.

4. Léggömbök

Szeretsz szabad lenni és tudatosan cselekedni, a gondolataid úgy szállnak, mint a léggömbök. Szeretsz meghallgatni másokat, de úgy döntesz ahogy te szeretnéd.Az optimizmus a legjobb tulajdonságod, akkor is reménykedsz a jóban, amikor rosszul mennek a dolgaid.

5. Szív

Neked szükséged van a szeretetre, csak pontosan ez az ami nem igazán megy neked. Sokszor megbántottak olyan emberek akik sokat jelentettek a számodra, és elhagytak téged. A jóságod a legjobb tulajdonságod. A haragod nem tart sokáig, a másik ember iránt érzett szeretetednek gyógyító hatása van.

6. Mosolygós arc

Társaságbeli ember vagy, nagyon jó a humorod, ami nagyon jó hatással van a körülötted lévőkre. A kritikákat nyugodtan fogadod. A humorosságod miatt mindig a figyelem középpontjában vagy, sokszor használod a szarkazmusodat és a humorod a bánat és a megbízhatatlanság ellen.

7. Nyakkendő

Olyan ember vagy, aki kitart a saját véleménye és értékei mellett. A meglátásaid sokszor eltérőek, mint amit elvárnak, de ez nem zavar téged. A fegyelem a legfőbb erényed , mindig betartod a szavad. Szeretsz dolgozni és mindig mindent százszázalékosan elvégzel. A felelősség nem riaszt el, felelősségtudatos vagy.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!