Az orvos-vállalkozó sokat gondolkodott, mi lehetne a legjobb az idős szüleinek. Kitalálta!Egy amerikai orvos-vállalkozó saját bőrén tapasztalta meg, milyen az, amikor az idős szülők már nem tudják ellátni magukat, de a gyereknél nincs elég hely a befogadásukra.

Ötletét 'Nagyi magház'-nak nevezte el.

A kis házak minden szükséges technológiával és kényelmi eszközzel rendelkeznek ahhoz, hogy az ember a nyugdíjas éveit kényelemben és gondtalanul élvezhesse. A legjobb dolog pedig az ezekben a házakban, hogy igazán kis alapterületűek, így akár az udvarra is felhúzhatóak. Így a szeretett személy(ek) mindig közel lehetnek a családhoz, és megkaphatják a kellő segítséget, amire szükségük van.

Ezek a házak teljesen mobilak és összeszerelhetőek és könnyen elhelyezhetőek a ház udvarán vagy kertjében. Kerekesszékkel is megközelíthetőek, a villamos energiához és vízhez pedig a főépületen keresztül jutnak. 

Ilyen belülről.

Még egy okos részlet- webkamerák vannak a ház falában rögzítve, így a család időnként ellenőrizheti, hogy minden rendben van az ott lakókkal.

Természetesen van benne egy nagy és jól felszerelt konyha hűtővel, mikrohullámú sütővel és mosogatógéppel.

A házak elsősegély-készletekkel és világító padlójelzéssel is rendelkeznek. Briliáns!

A fürdőszoba tökéletesen felszerelt, mozgássérültek számára is átalakítható zuhanyzóval és WC-vel van ellátva.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!