Ezt tette a gyerekkel a láthatáson.Egy 46 éves nyíregyházi férfit vádolnak azzal, hogy a láthatáson szexuálisan zaklatta a négy és féléves fiát.
A férfi volt feleségének elmondása szerint a férfi korábban is erőszakoskodott, ez vezetett a válásukhoz is – írja a Ripost.

– Egy pofonnal kezdődött minden… Négy évig udvarolt nekem, és én boldogan mentem hozzá. Családot terveztünk, ami hamar össze is jött. Két hónapos terhes lehettem, amikor egyszer hazajött, és amikor látta, hogy a Bibliát olvasom, megütött. Soha többet nem engedte, hogy gyakoroljam a vallásomat. Egyre durvább lett, volt, hogy eltörte a csontomat. Nagyon féltem, ezért nem beszéltem róla senkinek. De aztán egyszer csak leállt az erőszakkal, mert szeretett volna még egy gyermeket. Hirtelen megváltozott, én meg – mivel szerelmes voltam belé – elhittem, hogy most már boldogok lehetünk. Ismét teherbe estem, de újra a pokolban találtam magam. Mindannyiunkat bántott, így összepakoltam, és egy bőrönddel eljöttünk – mesélte az összeroppant anya, aki úgy gondolja, ha az első pofon után eljött volna, az a sok szörnyűség a gyerekeivel nem történhetett volna meg.

A válóper után az apa ragaszkodott a láthatási jogához. A nagyobbik fiú nem akarta meglátogatni az apját, de az öccse igen. Később derült csak ki, hogy a férfi korábban a nagyobbik fiához is közeledett szexuálisan, mint ahogy a mostani esetben a kicsihez.

– Éppen vezettem, amikor (a fiatalabb fiú) furcsa hangokat kezdett el kiadni. Azt mondta, „apa is így csinált, amikor fölém hajolt”, majd folytatta: „le kellett térdelnem elé, majd a számba tette a micsodáját¨ – mesélte az asszony.

A fiút később pszichológushoz kellett vinni, ahol egy macin elmutogatta, mi történt vele az említett láthatáson. Az orvosnál kiderült, hogy a férfi análisan is közeledett felé.

A férj az utolsó szó jogán mindent tagadott. Állítása szerint volt felesége találta ki az egészet, hogy megszerezze a vagyonukat. A Debreceni Törvényszék ismételt bírósági ülést rendelt el, ugyanis újra meghallgatják a volt házaspárt. Korábban, első fokon 6 év börtönbüntetésre ítélték az erőszakoskodó férfit.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!