Belülről égett szét a teste a fogyást ígérő csodatablettáktól



Egy 25 éves, Suffolkban élő férfi bedőlt egy gyors és csodálatos fogyást és alakformálást ígérő ismeretlen tablettának. Hiszékenysége kis híján az életébe került.

Lewis Brown mindig is szeretett volna egy tetszetős felsőtestet, és ezért mindenre hajlandó volt. Rengeteget edzett, de a sok edzés mellett nem vetette meg a különféle szteoridokat, és egyéb tablettákat sem.

Az egyik ilyen szteroidos tabletta adag kedvező mellékhatása azért kecsegtette, mert azt ígérte, hogy gyorsan lehet tőle lefogyni, és rendkívül jó alakformáló.

A férfi azonban olyan adagokat szedett be, amik eleve nem voltak megengedettek. Ez kis híján tragédiához vezetett. Ugyanis Lewis teste szó szerint felforrt a tabletták hatására, és a szövetek elkezdtek belülről bomlani és égni. Ez az egyik térdén meg is látszott, ahol gyakorlatilag kiégett a szövet, és jelentős égési sérüléseket szenvedett.

Lewis majdnem belehalt az esetbe. Amikor bevitték mér 41 fokos láza volt, és a teste iszonyatosan állapotban volt, amit az utólagos vizsgálatok szerint a kétes eredetű tabletták és szteroidok váltottak ki.

Lewis kómába esett, és csak az segített, hogy jéggel fedték le a testét. Közel három napon át feküdt kórházi ágyán mozdulatlanul és öntudatlanul, mire feleszmélt. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!