Nincs messze az enyhülés!Ma eleinte sok lesz a napsütés, délkeleten lehet több felhő, majd délkelet felől többfelé megnövekszik a felhőzet és néhol szállingózhat a hó. Északon időnként élénk lesz a keleties szél. Hajnalban -1, -9, napközben -1, +3 fokot mérhetünk.

Pénteken keleten naposabb, nyugaton valamivel felhősebb idő várható, de csapadék nem valószínű. A Dunántúlon többfelé feltámad a délkeleti szél, északnyugaton erős lökések lehetnek. A fagyos hajnalt követően kora délután -3, +2 fokra készülhetünk.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, több napsütés keleten ígérkezik, nyugaton helyenként kevés hó, havas eső eshet. A légmozgás gyenge, mérséklet lesz. Hajnalban -11, -2, nappal -2, +2 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap túlnyomóan felhős lesz felettünk az ég, rövidebb napos időszakokra számíthatunk, csapadék nem valószínű. Pár fokos enyhülés veszi kezdetét. A fagyos hajnal után, napközben az Északi-középhegységben maradhat fagyos az idő, másutt 1-6 fokig emelkedik a hőmérséklet. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!